Over MHK Notarissen

MHK Notarissen staat voor Luc Malherbe, Joost Houben en Ruben Kuijper.

Wij vormen samen met onze medewerkers MHK Notarissen; Hét complete notariskantoor in Weert waar u terecht kunt voor al uw notariële werkzaamheden.

Wij zijn een algemene praktijk met notarissen en adviseurs die elk hun eigen specialisatie hebben, daardoor kunnen wij voorzien in alle notariële behoeften.

Dit doen wij op een persoonlijke en laagdrempelige manier. De tijd van stoffige notarissen in muffe kantoren is voorbij. Wij zijn een jong kantoor dat midden in het leven staat en u kan voorzien van een eerlijk en deskundig advies op maat in heldere taal.

Specialisme

MHK Notarissen onderscheidt zich van andere notariskantoren in de regio, doordat wij specialisten met hun eigen expertises in dienst hebben. Daardoor kunnen ook de meer “standaard” zaken effectiever geregeld worden.

De maatschappij verandert en de vraag van klanten wordt specialistischer. Het komt steeds vaker voor dat werkzaamheden niet standaard zijn. Als je aan die veranderde vraag wilt blijven voldoen, moet je maatwerk kunnen bieden.

Luc Malherbe

Een onderdeel van onze service is dat het eerste gesprek altijd gratis is. Tijdens dit eerste oriënterende gesprek gaan wij samen met u bekijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

We hebben allemaal ons eigen vakgebied, maar daarnaast moeten we ook generalist zijn. Dus op alle rechtsgebieden hebben we een vergevorderde basis maar in bepaalde gevallen kan tijdens het eerste gesprek blijken dat het te gespecialiseerd wordt. Dan dragen we het graag over aan onze collega.

Joost Houben

Los van onze specialismen, weten we dat iedereen in zijn of haar leven vroeg of laat bij een notaris terecht komt om belangrijke levenskwesties te regelen. Wij doen dit graag op een persoonlijke manier en zo duidelijk en efficiënt mogelijk.

De vergaande vakinhoudelijke kennis op bepaalde gebieden heeft als voordeel dat wij sneller de diepte in kunnen gaan, wat een completer resultaat voor de cliënt oplevert. Ook kan de gespecialiseerde kennis tijdwinst opleveren waardoor de doorlooptijd korter is.

Ruben Kuijper